Kurtlar Vadisi Pusu 48.Bölüm Full

0

Written on 00:14 by Adsız


Devamını okuyun...>>



Kurtlar Vadisi Pusu 47.Bölüm

0

Written on 02:00 by Adsız

Kurtlar Vadisi Pusu 47.Bölümü Full izlemek için tıklayınız
Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 47.Bölüm Fragmanı

0

Written on 12:57 by Adsız

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yarın yayınlanacak olan 47. bölümünde yine heyecanlı sahnelerle ekrana gelecek.


Polat’ı İskender’e götürecek sürpriz isim kim olacak? Sadi Paşa suikasti üzerine kalan Muro, etrafını saran devlet ve örgüt çemberinden kurtulmak için nasıl bir plan yapacak?

İşte tüm bu soruların yanıtları yarın akşam yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 47. bölümünde olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yarın yayınlanacak olan 47. bölümünde yine heyecanlı sahnelerle ekrana gelecek. Dizinin bu haftaki bölümünde İskender Büyük'ün peşinde olan Polat Alemdar, İskender'in adamı Güray'ı ele geçirirken ondan istediği bilgileri almaya çalışacak.
Polat Alemdar'ın İskender Büyük'e ulaşmak için yaptığı plan nasıl sonuçlanacağı merak edilirken, Polat'ı İskender'e sürpriz bir isim götürecek.
Öte yandan Sadi Paşa suikasti üzerine kalan Muro, etrafını saran devlet ve örgüt çemberinden kurtulmak için plan yapacak

Devamını okuyun...>>



Rayting Tartışması Büyüyor

0

Written on 01:08 by Adsız

Pana Film’in rating sisteminin çarpıklığına ilişkin yaptığı açıklamadan sonra köşe yazarları da tartışmaya katıldı.

Sabah Gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu ve Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, bugünkü köşe yazılarında rating tartışmasına yer verdi.
Kurtlar Vadisi ve reyting düzeni
Bir süredir iyice dikkatimi çekiyor; perşembe akşamları çevremdeki erkekler evlerine çekiliyorlar.
Ekran karşısında olamayacaklarsa fena bozuluyorlar.
Çünkü o akşam Kurtlar Vadisi-Pusu akşamı.
Uzaktan bakılırsa, bu diziye burun kıvıracak, entelce atıp tutacak insanlar hepsi, ama dizi gösterilirken ekrana çivileniyorlar sanki.
Geçen gün o saatte bir restorandaydım. Servis durdu bir an. Ne oluyor diye sordum, açıkladılar: "Çocuklar Kurtlar Vadisi'ni izliyor."
Oysa AGB ölçümlerine göre dizi yine birinci ama sanki eski havasında değil gibi.
Sonunda diziyi yapan Pana Film patladı: "Reyting birincisi olarak söylüyoruz; reytinglerle oynuyorlar; diziler maksatlı ve sistemli biçimde kıyıma uğratılıyor; ekranlar tektipleştiriliyor."
Bu çok önemli ve üzerinde durulması gereken bir çıkış!
Çünkü artık ortada bir yanlış olduğu çok açık.
Reytingten şikayet edenin ertesi hafta reytinginin yükseldiği bu ortama artık bir son verilmeli!

Haşmet BABAOĞLU

Sabah Gazetesi

17 Kasım 2008, Pazartesi

*****

Reyting tartışmalarına bir son vermek gerek

Reyting ölçümü ile ilgili son aylarda dile getirilen eleştiriler yenilir yutulur cinsten değil. Konuyla ilgisi olan herkes, dalga dalga büyüyen şikâyetlerden rahatsız. Bir ara İbrahim Tatlıses, canlı yayında bangır bangır bağırıyordu ve reyting ölçümlerinde hile yapıldığını söylüyordu. Kimseden çıt çıkmadı. Suçlama ağır ama yetkililer susuyordu. Bu arada şikâyetçilerin reyting sıralamasında bir yükseliş kaydediliyor ve bir zaman sonra derin bir sessizlik kaplıyordu ortalığı.

Sonunda tartışmaya TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin de katıldı. Genel Müdür, açıktan açığa bu işin içinde bir iş olduğunu söylüyor ve reyting ölçümüne güvenmediğini ifade ediyor. Geçenlerde Nuriye Akman, her zamanki ustalığını konuşturdu ve bu işi en iyi bilen insanlardan biriyle çok tartışılması gereken bir röportaj yaptı. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veysel Batmaz'ın söyledikleri ürpertici: "Reyting terörü silahlı terörden daha tehlikeli."

RTÜK Başkanı Zahid Akman da reyting ölçme sisteminin adil olmadığını söyledi. En son Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcıları da tartışmaya müdahil oldu. Reyting rekorları kıran dizinin yapımcıları zirvedeyken şu sözleri söylemek zorunda kaldı: "Reyting ölçüm sistemi baştan sona yanlış!"

Aslında sadece reyting sistemi değil; televizyon ve gazetelere verilen reklamları etkileyecek bütün sistemler haksız rekabet kuşkusuna yol açıyor. Mesela gazete reklam dağılımına doğrudan etki eden BİAK araştırmalarını da işin uzmanları yakından incelemek zorunda. Çünkü reklamverenlere sunulan bazı sonuçlar, hiçbir bilimsel araştırmayla paralellik arz etmiyor; hatta akılla, mantıkla, sosyal gerçeklerle uyuşmuyor.

Bu ülkede taşların yerine oturması zaman alıyor, sancılı oluyor; lakin bu sıkıntılı sürecin aşılması gerekiyor. Haksız rekabet (kısa vadede tatlı gözükse bile) hiç kimseye fayda sağlamaz. "Bu sistem bizim lehimize" diyenler, sektörü büyük bir ateşin içine atmış oluyor; ki o ateş bir gün herkesin hanesine sıçrayacak bir kıvılcıma dönüşecektir. En iyisi, reklamdaki haksız dağılımın reklam sahipleri, reklam verenler, reklam ajansları tarafından bizzat ve dürüstçe görülmesi; ve hukukî dış etkenler devreye girmeden kendi iç reformlarını sektörün kendi içinde yapmasıdır. Zira artık mızrak çuvala sığmıyor, haksız rekabet paçalardan damlıyor...

Ekrem DUMANLI

Zaman Gazetesi

17 Kasım 2008, Pazartesi
Devamını okuyun...>>

Rayting Birincisi Olarak Söylüyoruz

0

Written on 01:07 by Adsız

Ratinglerle oynuyorlar…

Yine Kurtlar Vadisi herkesten önce söyledi… Rating ölçümleri gerçekleri yansıtmıyor… Bu sistem değişmedikçe, Türkiye’nin en stratejik noktası televizyon yayıncılığı, birilerinin elinde oyuncak olmaya devam edecek…



Bu sistem ancak ve ancak tek tip insan, tek tip eğlence, tek tip dizi, tek tip yapımcı anlayışını doğurur… Kurtlar Vadisi’ni ve birkaç istisnayı saymazsak, dört büyük kanalı da, milletimizin değerlerinin ne kadar yozlaştığını anlatan bir yayın politikasına iter… Bu şartlarda “belli tür” dizi yapmazsanız, rating alamazsınız…

Rating ölçüm sistemi baştan sona yanlış. Bunu sadece biz değil, bu konunun uzmanları da söylüyor. Denek sayısı yetersiz, 70 milyonun beğenisi 2000 kişinin tercihine bırakılmış... Bu tercihler, denek adresleri tespit edilip ya da sızdırılıp yönlendiriliyor. (Bazı programların denekleri yönlendirdiği belgeleriyle ortaya çıkmıştı). Ayrıca, ekonomik (senede iki milyar dolarlık bir pasta), sosyal (nüfusunun yarısı 30 yaşın altında bir ülke), toplumsal yönden bu kadar önemli bir karar, 2000 kişinin sırtına yüklenir mi???

Sistemin teknolojinin gerisinde kalması, gece alınan verilerin sabah açıklanması, kısaca karanlıkta geçen uzun süre, gizli elleri sisteme sokuyor… Bu gizli eller istediklerini birinci yapıyor, “sakıncalıları” ise tırpanlıyor…

Biz Pana Film olarak, sadece Kurtlar Vadisi dizisiyle değil, diğer yapımlarımızla da rating sisteminin sağlıksızlığından en büyük zarar görenlerindeniz… Kurtlar Vadisi Pusu’nun karakter isimlerinin yedi yaşından yetmiş yaşına kadar herkes tarafından bilindiği bir ülkede, gerçek ratingimiz 30’larda, share’imiz ise 65’in üstündeyken, bu rakamlar sistemli ve maksatlı olarak kağıt üstünde 20’lerde tutulmakta… Eşref Saati isimli dizimiz, yine sistemli ve maksatlı bir kıyıma tabi tutuluyor, hakikatte aldığı ratingin çok altında sonuçlar listelere yansıyor… Peki aradaki fark nereye gidiyor? Farkı, o günün ratinglerine bakınca rahatlıkla görebilirsiniz…

Devletin yayıncı kurumu, ratinglerin yalan söylediğini söylüyor ama devletin denetleme kurumu bu duruma el koymuyor… Nedeni ise basit, kimse taşların yerinden oynamasını istemiyor, çünkü bu durumdan besleniyor…

Her türlü rekabetin yaşandığı, piyasa ekonomisinin tercih edildiği bir ülkede ratingler tekele mahkum edilmiştir. Biz, ratinglerin çoklu ölçümünden yanayız… Bu durumdan hem reklamveren, hem televizyon kanalları, hem de bizler gibi düzgün, kaliteli, ülkesinin ve insanlarının değerlerini ön planda tutanlar yarar görecektir…

PANA FİLM
Devamını okuyun...>>



Kurtlar Vadisi Pusu Ekibi Canlı Yayında

0

Written on 01:04 by Adsız

Kurtlar Vadisi ekibi Çarşamba akşamı 22:45’te Kanaltürk’te Medyatik programına konuk…

Kurtlar Vadisi ekibinden Necati Şaşmaz, Mustafa Üstündağ, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan 19 Kasım Çarşamba gecesi saat 22:45’te Kanaltürk’te yayınlanacak olan Medyatik programına konuk olacak.

Medyatik programını televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ ve Doğa Rutkay birlikte hazırlayıp sunuyor.
Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Şemdinli

0

Written on 10:57 by Adsız

Osman Sınav'a çok ilginç bir senaryo gitti! Filmin arkasında ise tehlikeli bir çete bulunuyor. Aralarında bir de asker var.




'Lodos' operasyonuna yakalanan çetenin, ünlü yönetmen Osman Sınav'dan, 'Şemdinli olayları'nı ele alan film çekmesini istediği belirlendi. Prodüktörlüğe soyunan çetecilerin oyuncu tercihi ise Polat Alemdar önderliğindeki Kurtlar Vadisi ekibi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Amirliği'nin 9 aylık takibi sonucu gerçekleştirdiği 'Lodos Operasyonu'nda yakalanan zanlılardan Arafat İlhan Önal'ın, Albay Y.B.'yı 8 Aralık 2007 tarihinde arayarak “Ben de şeyin misafirleriyim Osman Sınav'ın. Osman Bey'e şunu söyledim şimdi işlerimizi kurduktan sonra bana bir film çevireceksin. Şemdinli filmi, gerçekleri anlatacak. Çok sevindi, 'ya' dedi 'keşke öyle bir şey yapsak vatandaşa gerçeği anlatacak böyle aylarca reklamını yapacak güzel bir sinema filmi çok süper olur.' dediği tespit edildi.

GİŞE REKORU KIRARIZ

Bwin'i 2.5 milyon avro dolandıran çetenin buradan kazandıkları parayı film sektörüne yatırmayı düşündükleri de ortaya çıktı. Telefon görüşmesinde Sınav'ın böyle bir filmi çekmeyi kabu ettiğini öne süren Önal, film için cast bile oluşturdu. Bu filmi Kurtlar Vadisi ekibi ile beraber yapabileceklerini belirtti. Şemdinli filmi için gişe hesapları yapan Önal'ın, Albay B.'ye “10-15 milyon dolar harcarsak gişe rekorları kırarız” dediği de belirlendi.

10-15 milyon dolar harcamamız lazım

Arafat İlhan Önal ile Albay Y. B. arasında geçen telefon görüşmesinde şu diyaloglar yeralıyor :

ÖNAL: Osman Bey'e şunu söyledim şimdi işlerimizi kurduktan sonra bana bir film çevireceksin. Şemdinli filmi, gerçekleri anlatacak. Çok sevindi 'ya' dedi keşke öyle bir şey yapsak vatandaşa gerçeği anlatacak böyle aylarca reklamını yapacak güzel bir sinema filmi çok süper olur.' Komutanım olmaz mı? Finans dedi benden dedim gişe rekorlarını kırarız

Y.B.: Kırar, kırar merak etme milyon dolarlık yapacağız yani.

ÖNAL: Tabi, tabi en az 10-15 milyon dolar harcamamız lazım. Tamam diyor ben hazırım, bütün kadrom hazır, zaten bütün “Kurtlar Vadisi” var ya, şöhret ondan sonra, bütün şu an piyasadaki en iyi filmlerin oyuncuları aşağıda.

Y.B.: Zaten ben baktım şeylerine iyi yani güzel, güzel haydi bakalım. İnşallah en güzelleri devam edecek.

ÖNAL: İnşallah komutanım daha güzelleri olacak.

Y.B.: Dediğim gibi işimizi sağlam tutalım yeter ki dediğim gibi genişleyeceğiz, yayılacağız ama ayaklarımız yere basarak uçmayacağız yani öyle diyeyim

ÖNAL: Evet, evet, şu an yemeğimiz hazır, malzememiz hazır. Çevremiz güzel. Sadece geriye kalan yemeği pişirmek ve yemeğin lezzetini tutturabilmek.

Şemdinli'de neler olmuştu?

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 9 Kasım'da eski bir PKK hükümlüsü olan Seferi Yüksel'in işlettiği Umut Kitapevi'nde patlayan bomba, Susurluk türü ilişkileri ortaya çıkarmıştı. Bombayı koyduğu öne sürülen PKK itirafçısı, kendisini jandarma aracında bekleyen iki astsubayla kaçmak isterken halk tarafından yakalanıp, tartaklanmıştı. Şemdinli olayından yargılanan sanıklar 39 yıl 5'er ay hapis cezası aldı. Ancak, Yargıtay kararı bozup dosyayı askeri mahkemeye gönderdi. Askeri mahkemede yargılanan sanıkların hepsi serbest kaldı.

Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusudan Rayting isyanı

0

Written on 22:07 by Adsız

Reytinglerde dönen dolaplar onları bile isyan ettirdi. Bakın Pana Film yöneticilileri kimi göreve çağırdı?
Ratinglerde yapılan oynama, Türkiye'nin en çok izlenen dizisinin yapımcılarını bile isyan ettirdi. Yıllardır reytinglerde 1. numaradaki yerini koruyan Kurtlar Vadisi'nin yapımcıları bile reytinglerinin bilinçli olarak az gösterildiğini savundu. "Reyting ölçümü baştan sona yanlış" diyen Pana Film yöneticileri devletin denetleme kurulunu göreve çağırdı.

İŞTE PANA FİLM'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

RATİNGLERLE OYNUYORLAR

Yine Kurtlar Vadisi herkesten önce söyledi… Rating ölçümleri gerçekleri yansıtmıyor… Bu sistem değişmedikçe, Türkiye’nin en stratejik noktası televizyon yayıncılığı, birilerinin elinde oyuncak olmaya devam edecek…

Bu sistem ancak ve ancak tek tip insan, tek tip eğlence, tek tip dizi, tek tip yapımcı anlayışını doğurur… Kurtlar Vadisi’ni ve birkaç istisnayı saymazsak, dört büyük kanalı da, milletimizin değerlerinin ne kadar yozlaştığını anlatan bir yayın politikasına iter… Bu şartlarda “belli tür” dizi yapmazsanız, rating alamazsınız…

RATİNG ÖLÇÜM SİSTEMİ YANLIŞ

Rating ölçüm sistemi baştan sona yanlış. Bunu sadece biz değil, bu konunun uzmanları da söylüyor. Denek sayısı yetersiz, 70 milyonun beğenisi 2000 kişinin tercihine bırakılmış... Bu tercihler, denek adresleri tespit edilip ya da sızdırılıp yönlendiriliyor. (Bazı programların denekleri yönlendirdiği belgeleriyle ortaya çıkmıştı). Ayrıca, ekonomik (senede iki milyar dolarlık bir pasta), sosyal (nüfusunun yarısı 30 yaşın altında bir ülke), toplumsal yönden bu kadar önemli bir karar, 2000 kişinin sırtına yüklenir mi???

Sistemin teknolojinin gerisinde kalması, gece alınan verilerin sabah açıklanması, kısaca karanlıkta geçen uzun süre, gizli elleri sisteme sokuyor… Bu gizli eller istediklerini birinci yapıyor, “sakıncalıları” ise tırpanlıyor…

REYTİNGİMİZ BİLİNÇLİ OLARAZ AZ GÖSTERİLİYOR

Biz Pana Film olarak, sadece Kurtlar Vadisi dizisiyle değil, diğer yapımlarımızla da rating sisteminin sağlıksızlığından en büyük zarar görenlerindeniz… Kurtlar Vadisi Pusu’nun karakter isimlerinin yedi yaşından yetmiş yaşına kadar herkes tarafından bilindiği bir ülkede, gerçek ratingimiz 30’larda, share’imiz ise 65’in üstündeyken, bu rakamlar sistemli ve maksatlı olarak kağıt üstünde 20’lerde tutulmakta… Eşref Saati isimli dizimiz, yine sistemli ve maksatlı bir kıyıma tabi tutuluyor, hakikatte aldığı ratingin çok altında sonuçlar listelere yansıyor… Peki aradaki fark nereye gidiyor? Farkı, o günün ratinglerine bakınca rahatlıkla görebilirsiniz…

KİMSE MÜDAHALE ETMİYOR

Devletin yayıncı kurumu, ratinglerin yalan söylediğini söylüyor ama devletin denetleme kurumu bu duruma el koymuyor… Nedeni ise basit, kimse taşların yerinden oynamasını istemiyor, çünkü bu durumdan besleniyor…

Her türlü rekabetin yaşandığı, piyasa ekonomisinin tercih edildiği bir ülkede ratingler tekele mahkum edilmiştir. Biz, ratinglerin çoklu ölçümünden yanayız… Bu durumdan hem reklamveren, hem televizyon kanalları, hem de bizler gibi düzgün, kaliteli, ülkesinin ve insanlarının değerlerini ön planda tutanlar yarar görecektir…

Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 47.Bölüm Tahminleriniz

3

Written on 14:14 by Adsız

Kurtlar Vadisi Pusu 46.Bölüm muhteşem bir aksiyon bölümü ile devam etti iskenderin elinden kaçan polat bu sefer kendi ağına iskenderin adamını muhteşem bir pusu ile düşürdü acaba iskenderide eline geçirebilecekmi? Kurtlar Vadisi Pusu 47. bölüm yorumlarınızı ve gelecek bölüm tahminlerinizi bu başlık altında yapabilirsiniz.

Devamını okuyun...>>

Ergenekon Eşittir Kurtlar Vadisi Pusu

0

Written on 14:08 by Adsız

Ergenekon'da Muzaffer Tekin dinlendi. Tekin'den Ergenekon için çok ilginç bir benzetme geldi. Kurtlar Vadisi ile davayı özdeşleştiren Tekin şunları dedi;


Ergenekon'un tutuklu sanıklarından Muzaffer Tekin bugün yaptığı savunmasında, Ergenekon İddianamesi'nin Kurtlar Vadisi dizisi ile örtüştüğünü söyledi.

Tekin, hayatının hiç bir döneminde bırakın gayrı yasal bir yapılanma içinde olmayı, yasal bir yapılanma içinde dahi yer almadığını söyledi.

"LAKABIM KOD ADIM OLDU"

Aile içinde kendisine "zafer" diye hitap edildiğini belirten Tekin bunun iddianameye kod adı olarak konulduğunu söyledi.

Soruşturma Savcısı Zekeriya Öz'e yardımcı olmak amacıyla 2007 Eylül ayına kadar çok sayıda mektup yazdığını belirten Tekin, şunları söyledi:

"Savcının şahsına gönderdiğim mektuplar soruşturma gizliliği olmasına rağmen bizzat savcının eliyle yandaş medyaya servis edildiğini ve tahrif edilerek yayınlandığını gördükten sonra yazmaktan vazgeçtiğim gibi, daha önce gönderdiğim mektuplar için de büyük pişmanlık yaşadım.

17 aylık tutukluluk dönemimde suçsuz bir insana suç yapıştırma adına her türlü hukuksuzluk yapıldı. Göz altına alınan insanların bir kısmı ile şahsım aleyhine ifade vermeleri karşılığında pazarlıklar yapıldı. En temel hukuk kuralı, delilden şüpheliye gitmek yerine delil imal etmek yöntemi uygulandı. En büyük teessürüm bu senaryonun savcı Zekeriya Öz tarafından vizyona sokulmasıdır. İddianamelerinden şüpheli ve sanıklar için 3 bin yıl istenen sanıklardan 3-3.5 ayda aklanan insanların olması düşündürücüdür."

ASIL SUÇLULAR PERDE ARKASINDA

Tekin, Ergenekon İddianamesi'nde çok sayıda iddia bulunduğunu; ama suç olmadığını belirterek, "Ancak suçlamalar kabına sığmayacak şekilde ölçüsüz ve hesapsızdır" dedi. Esas çetenin mahkemenin huzurunda bulunan kişilerden oluşmadığını iddia eden Tekin şunları söyledi:

"Ergenekon soruşturması ve davası toplumun gözlerine indirilmiş bir perdedir. Esas çeteler perdenin arkasında cirit atan, devletin yönetiminde ve tüm kurumlarında kadrolaşmış küreselci ve tarikatçı kadrolardır. Bizleri sizlerin önüne oradan buradan toplayarak getiren, suçu ve delilleri masa başında yaratan, ülkenin rejimini ve anayasal düzenini tasfiye eden esas bu büyük çetedir. Türkiye'nin bu akıl tutulmasından bir an önce çıkıp Ergenekon oyununu sona erdirmesi gerekecektir."

Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 47.Bölüm Tahminleriniz

0

Written on 00:33 by Adsız


Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 46.Bölüm Full izle

0

Written on 00:28 by Adsız


Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 46.Bölüm

0

Written on 12:26 by Adsız


Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu Helikopter Patlattı

0

Written on 01:32 by Adsız

Yayınlandığı ilk günden bu yana, bir çok ilke imza atan Kurtlar Vadisi, yine bir ilki gerçekleştirdi.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 13 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak 46. bölümünde, önemli bir prodüksiyon başarısına imza atıldı. Sadi Paşa’yı Ankara’ya taşıyacak olan helikopter, havalandıktan sonra patlatıldı.

Aylardır hazırlıkları yapılan bu sahne için bütün ekip yoğun bir tempoda çalıştı. Kurtlar Vadisi Pusu için gerçek helikopterin birebir ölçülerinde maket helikopter yapıldı. Fiberglas kullanılarak yapılan helikopter, tepe pervanesi dışında gerçeğinin birebir aynısı oldu.

Patlama gününde nefesler tutuldu, 3 kamerayla yapılan çekimler, planlandığı gibi tamamlandı.

Helikopter, içine yerleştirilen patlayıcılar sayesinde gökyüzünde paramparça oldu ve böylelikle Türkiye televizyon tarihinde bir dizi için yapılan en büyük prodüksiyonlardan biri de gerçekleşmiş oldu.

Dev prodüksiyonun hazırlıklarını, www.kurtlarvadisi.com okurları için fotoğrafladık!



Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 46.Bölüm Özeti ve ilk Fotoğraflar

0

Written on 01:27 by Adsız

İskender’in hazırladığı korkunç pusuyu fark eden Polat Alemdar, nefesleri kesecek bir mücadele ile Sadi Paşa’yı kurtarır.

Ancak Paşa’yı yok etmek konusunda kararlı olan İskender Büyük de boş durmayacaktır. Polat ve ekibi Sadi Paşa’yı helikopterle Ankara’ya göndermeye hazırlanırken, İskender yine füze kartını devreye sokar. Sadi Paşa’nın bulunduğu helikopter, füze saldırısıyla gökyüzünde paramparça olur. Sadi Paşa’ya yönelik bu suikast, sürpriz bir ismin üzerine kalır.




Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 45.Bölüm Full izle

0

Written on 09:33 by Adsız

Kurtlar Vadisi Pusu 45.Bölüm
Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 45. Bölüm Özeti

0

Written on 11:26 by Adsız

POLAT ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞUYOR

Polat Alemdar, nefes kesen bir mücadelenin ardından, sonunda İskender’in adamlarını atlatır ve özgürlüğüne kavuşur. Polat Alemdar’ı elinden kaçırmak, İskender Büyük’ü çileden çıkarır. Yaşadıklarının intikamını almaya söz veren Polat’ın ilk hedefi ise, İskender’i bulmak olacaktır. Ancak dışarıda kendisini bekleyen başka sürprizler vardır.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 45. bölümünü sakın kaçırmayın.



Devamını okuyun...>>

KurtlarVadisiPusu 47 Bölüm

0

Written on 00:32 by Adsız









2.








3.








4.








5.








6.








7.








8.








9.








10.








Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 45 Bölüm

0

Written on 00:32 by Adsız









Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 49.Bölüm Full

0

Written on 22:26 by Adsız











kurtlar vadisi pusu, Kurtlar Vadisi Pusu 50, Kurtlar Vadisi Pusu 50 seyret, Kurtlar Vadisi Pusu 50 bölüm izle seyret, kvpusu, kurtlarvadisipusu, KurtlarVadisi
Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 48.Bölüm Full

0

Written on 22:26 by Adsız








kurtlar vadisi pusu , kurtlarvadisipusu
Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu Polatın Kurtuluş Mücadelesi

0

Written on 22:26 by Adsız

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezon açılışında gözünü İskender'in hücresinde açan Polat Alemdar, 44. bölümde özgürlüğe açılan kapıyı araladı.

Kaçış planını nihayet uygulamaya koyan Polat'ın muhteşem dönüşünü



Devamını okuyun...>>

Muro ve Çeto Rafiye Nasıl Çöktü

0

Written on 22:13 by Adsız

Kurtlar Vadisi Pusu'nun fenomen karakteri Muro, yardımcısı Çeto ile sahalara döndü.

Polis kılığında "Rafi" adlı iş adamına "çökmeye" giden Muro ve Çeto'nun başına gelenler, Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerine kahkahalı dakikalar yaşattı.



Devamını okuyun...>>