Kurtlar Vadisi Pusu 32.Bölüm

0

Written on 23:02 by Administrator

Kurtlar Vadisi Pusu 32.Bölüm Full Online izlemek için Tıklayınız...SinemaFanClub







Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta, Hakan’ın Polat Alemdar’a “Beni öldürme, seni Memati’ye götüreyim” teklifiyle final yapmıştı.

Hakan doğru mu söylüyor, blöf mü yapıyor? Memati gerçekten yaşıyor mu?

İnci oğluna kavuşabilmek için İskender’e ne teklif edecek? İskender bu teklife ne diyecek? Örgüt başkanının kendisini infaz kararından habersiz gittiği sevkıyatta, Muro’yu bekleyen sürpriz ne? Geçen hafta ağır yaralanan Yalçın Bulut kurtulacak mı, yoksa ölecek mi?


Tüm bu sorular, yanıtlarını Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu hafta yayınlanacak 32. bölümde bulacak.




Kurtlar Vadisi Pusu 32.Bölüm Fragmanı



Devamını okuyun...>>



ÇARŞI MEMATİYİ ÖLDÜRENE KARŞI

0

Written on 23:00 by Administrator

Kurtlar Vadisi'nin merakla beklenen bölümü dün akşam yayınlandı. Vadi hayranları, yeni bölüm sonunda rahat bir nefes aldı. Memati'nin öldürülmemiş olması Kurtlar Vadisi hayranlarını sevindirdi.

Beşiktaş'ın efsanevi Çarşı Grubu yine boş durmadı. Herşeye karşı olan Çarşı grubu, Memati'nin öldürülmesine de karşı çıktı. Memati'nin öldürüleceği sinyalleri hayranlarını harekete geçirdi.

Memati fanatiği ve Beşiktaş taraftarı 4 esnaf, 'Çarşı Memati'yi öldürenlere de karşı' yazılı pankart yaptırıp Manisa çarşısına astı.

ÇARŞI'YI ÇOK ÜZDÜ

Pankartı işyerine asan Erkan Öztürk, kendileri gibi Beşiktaşlı olduğunu bildikleri Gürkan Uygun'un diziden ayrılacağı ve Memati karakterinin öldürüleceği yönünde sinyaller verilmesine çok içerlediklerini belirterek, "Halk Memati'yi benimsedi. Diziden ayrılsaydı kalbimiz çok kırılırdı. Zaten Çakır'ın diziden ayrılmasını zor hazmettik bunu kaldıramazdık" dedi.

ÇAKIR'A CENAZE NAMAZI KILINMIŞTI

Manisa'da daha önce de aynı dizideki Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Çakır' karakterinin ölmesi yankı bulmuştu. Manisa kent merkezinde lokma döktüren Kurtlar Vadisi fanatikleri, Çakır'ın gıyabında cenaze namazı kılmıştı.


Devamını okuyun...>>

31.Bölüm

1

Written on 10:09 by Administrator

Kurtlar Vadisi Pusu 31.Bölüm FULL Eklendi...


Kurtlar Vadisi'ne RTÜK ayarı

Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümünü merakla bekleyen izleyiciler, tekrar bölümü ile sürprizle karşılaştı. 3 gündür yeni bölümün fragmanlarının yayınlanmasının ardından, eski bölümün ekrana gelmesi dizinin müdavimlerinde hüsran yarattı.

Dizinin yapımcısı Pana Film, yeni bölümün neden yayınlanmadığını açıkladı.

İşte Kurtlar Vadisi'nin resmi sitesinden yapılan açıklama;

Kurtlar Vadisi Pusu’nun geçmiş bölümlerinde yayınlanan bazı sahnelere RTÜK tarafından ceza uygulanmıştır. Bu yüzden dizinin 31. bölümünün yeniden revizyona girmesi gereği doğmuştur.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 31. bölümü, aksiyon sahnelerinde yapılacak değişikliklerin ardından, 27 Mart Perşembe gecesi izleyicileriyle buluşacaktır.

süRTÜK KARARI İLE 31.BÖLÜM YAYINI DURMUŞTUR

Devamını okuyun...>>



Kurtlar Vadisi Pusu 31.Bölüm Fragmanı

0

Written on 10:08 by Administrator

Kurtlar Vadisi Pusu 30.Bölüm Eklendi...

Kurtlar Vadisi Pusu 31.Bölüm Fragmanını izlediğimde içimden bir ses mematinin öleceğini söylüyordu fakat pana filmin bu kadar diziyi tehlikeye atacağını sanmıyorum neyse şunun şurasında 1 gün daha sabredelim...Memati ölecekmi acaba ölmeyecekmi?izleyelim görelim...

Devamını okuyun...>>

Asıl sürprizi Muro yapacak

0

Written on 10:05 by Administrator

Asıl sürprizi Muro yapacak
Asıl sürprizi Muro yapacak
14 Mart 2008 Cuma 09:20

Kurtlar Vadisi'ndeki tehlikeyi defalarca yazmıştık. Senaristler sonunda harekete geçti. Asıl kıyamet haftaya kopacak.

İNTERNETHABER- "Sempatik terörist" Muro sonunda örgütten kopuyor.. Kurtlar Vadisi Pusu'nun sevilen karakteri Muro, artık saf değiştiriyor.

İnternet forumlarında uyarılar yüksek sesle dillendiriliyordu. Özellikle İnternethaber olarak bu tehlikeye dikkat çekmiştik. Yayınlarımız ses getirdi.

Terör örgütünü gençlere sevimli gösterdiği iddiasıyla eleştirilen senaristler bu haberi dikkate aldı. Kurtlar Vadisinin misyonuna son derece ters olan bu çelişki için düğmeye basıldı Son bölümde bunun fitili ateşlendi.

Muro hayranlarını düşünen yapımcılar ona başka bir rol biçecekler.. "İtirafçı" mı "ajan" mı olacak beli değil? Kesin olan bir şey var ki Muro artık örgütte olmayacak.Peki Muro'yu örgütten soğutan olay ne oldu? Son bölümde yaşanan cinayetler Muro'nun gözünü açtı.Son bölümde başkanın gençleri eğitmesi için görevlendirdiği Muro'yu şok eden bir gelişme yaşandı. İki genç silah kullanmayınca başkan herkesin içinde bunları öldürdü.
Muro bu olaydan son derece rahatsız oldu. O meşhur sözüyle "lanet olsun içimdeki insan sevgisine" diyerek tepkisini dile getirdi. Muro'nun eleştirdiği başkan onun için infaz kararını çoktan verdi bile.. Bulut'u öldürmesi için Muro'yu gönderen başkan, ardından Çeto'yu Muro'yu öldürmesi için gizlice yolladı. Dizi burada sona erdi.

Asıl kıyamet önümüzdeki dönemde kopacak. Muro Bulut'u öldürecek mi? Sağ kolu Çeto nasıl bir karar alacak? Çeto Muro'yu mu yoksa örgütü mü tercih edecek? Muro kurtulursa başkana nasıl bir sürpriz hazırlayacak? İşte bu soruların yanıtları 31. bölümde ortaya çıkacak..

Devamını okuyun...>>



Kurtlar Vadisi'nde kıyamet koptu

0

Written on 10:02 by Administrator

Kurtlar Vadisi'nde kıyamet koptu
Kurtlar Vadisi'nde kıyamet koptu
14 Mart 2008 Cuma 00:20

Kurtlar Vadisi'de merakla beklenen buluşma gerçekleşti. Polat İhtiyarla buluştu. Memati'nin akıbeti ne olacak

İNTERNETHABER

Ve kıyamet koptu... Önce Polat uzun süredir merakla beklenen buluşmayı gerçekleştirdi... O meşhur ama meçhul ihtiyarlarla buluştu. Ardından da izleyenlerin dahi hayal edemeyeceği bir teklifle karşılaştı.

Polat'ın dizinin başından beri edindiği misyon itibarı ile bu teklife hayır demesi elbette olası değildi ve o da beklendiği üzere bu teklifi kabul etti.

POLAT ALEMDAR ARTIK DEVLET

Aslında son dönemde yakaladığı gerçek gündemle parelellikten biraz uzaklaştı senaryo. Dink cinayetine gönderme, misyoner cinayetleri ve Danıştay saldırısının ardından bir parça abartıya kaçtı senaristler. Ancak dizi heyacanı katlayarak fanatiklerİni ekran başında tutmayı başarıyor.

Tam 'İhtiyar'ların teklifine evet demesiyle Polat'ın hareket alanı genişledi derken dizi finaliyle herkesi gelecek bölüme kilitlemeyi yine başardı. Memati belki de tüm dizi boyunca ilk defa bu denli çaresizdi...

Dolayısı ile Memati hayranları bölüm finalinden pek hoşnut değil. Muhtemelen bu durumdan kurtulacaktır ancak Memati dizinin ilk bölümünden itibaren ilk defa bu denli ezilmiş oldu.

Netice itibarı ile gelecek bölümde merakla beklediğimiz iki yanıt var; Memati kafasına dayalı o silahtan nasıl kurtulacak? Muro beklendiği üzere ölecek mi?

Bu soruların cevabını bir dahaki hafta öğreneceğiz...


Devamını okuyun...>>

Kurtlar Vadisi Pusu 30.Bölüm

1

Written on 23:16 by Administrator

Kurtlar Vadisi Pusu 30.Bölüm Eklendi Tıkla ve izle...



Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta 30. bölümüyle yine izleyenleri soluksuz bırakacak.

Polat Alemdar, İskender Büyük’ün füze pususundan nasıl kurtulacak? İhtiyarlar Heyeti’nin Polat Alemdar’la buluşması gerçekleşebilecek mi? Tataroğlu ailesini karıştıracak ittifakın tohumlarını kim atacak? Örgüt içindeki hangi gelişme Muro’nun “devrimci devreleri”ni yeniden yakacak? Vadinin aşıkları Hikmet ve Memati’yi bekleyen sürprizler ne? Ve nefesleri kesecek final sahnesinde Büyük İskender’in, Polat’ın ekibine vuracağı büyük darbe ne olacak?

Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası, bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu’da…



Devamını okuyun...>>

Muro her an öldürülebilir

0

Written on 23:16 by Administrator

Muro her an öldürülebilir

Muro her an öldürülebilir

Her diziye lazım kötü adamlardan biri de o. Muro karakteri tutuldu ama, öldürülmesi an meselesi.


Kurtlar Vadisi Pusu”nun senaristleri diziye birçok yeni karakter kattı...

Ama bu karakterlerden hiçbiri “Muro” kadar sevilmedi...

“Kurtlar Vadisi Pusu”yu yazanlar belli ki “Muro”ya diyalog yazarken müthiş eğleniyor...

Mustafa Üstündağ da rolünün hakkını veriyor...

“Muro”, bölücü terör örgütü yöneticisi, uyuşturucu kaçakçısı ve seri katil...

Adamda her türlü melanet var... Her diziye lazım bir kötü adam o...

Ancak söylemleri “Muro”nun o “hain” yanını unutturuyor ve onu aynı zamanda sempatik bir adam haline getiriyor...

İşte sırf bu nedenle Pana Film’e “Terör örgütü üyelerini böylesine sempatik göstermeyin” diye gelen tepkiler “Muro”nun suyunu ısıtıyor...

Şu sıralar “Kurtlar Vadisi Pusu”nun “en ilgi çeken karakteri” olan “Muro”, her an öldürülebilir...

Devamını okuyun...>>