Muro Filminde izdiham

0

Written on 01:23 by Adsız

Muro karakterinin üzerine kurulan filmin galası önceki gece yapıldı. Bin kişinin katıldığı galada Muro'ya olan ilgi, izdihama dönüştü...

Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin fenomen karakterlerinden olan ve "Nalet olsun içimdeki insan sevgisine" repliği ile gönüllerde taht kuran Muro'nun filmi yarın vizyona giriyor.

Yapımcılığını Pana Film'in yaptığı, yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın yazdığı 'Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine' sinema filminin galası önceki akşam İstinye Park AFM Sinemaları'nda yapıldı.

VADİ GALAYA İNDİ

Galaya; Necati Şaşmaz, Ediz Hun, Hüseyin Avni Danyal, Yetkin Dikinciler, Hatice Şendil, Hasan Kaçan, Şebnem-Gürkan Uygun, Mustafa Alabora ve Elif- Kerem Dürüst gibi isimlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi katıldı. Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu, Eray Türk, Selim Erdoğan, Evrim Alasya, Bülent Şakrak ve Eva Maya'nın rol aldığı filmin gösteriminin ardından Muro karakteri ile beğenilen Mustafa Üstündağ tebrikleri kabul etti.

Filmin yönetmeni Zübeyr Şaşmaz, "Çok güzel bir çalışma oldu. Hepimizin gülmesi ben mutlu etti" diye konuştu. Filmin senaristlerinden Raci Şaşmaz ise, "Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu film eğer çok izlenirse ikincisi neden olmasın?" dedi.

Necati Şaşmaz da kardeşini alkışlayarak tebrik etti ve filmde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Gece boyunca Muro'nun şivesi ile konuşan başrol oyuncusu Mustafa Üstündağ ise şunları söyledi: "Çok heyecanlıyım. Çok güzel bir film oldu, çok tebrik aldım."

If you enjoyed this post Subscribe to our feed


No Comment